Inschrijven leskist Proef je PTC? locatie Groningen

De leskist kunt u minimaal 3 tot maximaal 4 weken lenen inclusief ophalen en retourneren. Selecteer de maandag in de gewenste week en selecteer de vrijdag in de derde week of vierde week. Uw selectie is gearceerd: ( )

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Geboekt
 
- In behandeling

Uw gegevens

Voornaam*:

Achternaam*:

Email*:

Telefoon*:

School gegevens

School*:

Straat en huisnummer*:

Postcode*:

Plaats*:

Klassen

Bij welk vak zet u de leskist in?*:

Hoeveel klassen maken gebruik van de leskist?*:

Hoeveel leerlingen in klas 1*:

Hoeveel leerlingen in klas 2:

Hoeveel leerlingen in klas 3:

Indien meer dan 3 klassen graag de aantallen bij bijzonderheden aangeven.

Bijzonderheden:

Extra kit(s) bijbestellen

De eerste kit (voor maximaal 32 leerlingen) is gratis. Wilt u een extra kit aanvragen voor 1 of meerdere klassen, geef dan hier de hoeveelheid aan en voer de factuurgegevens in. De kosten van een extra kit bedragen €115.

Hoeveelheid:

Factuurgegevens extra kit(s)

Naam*:

Email*:

Straat en huisnummer*:

Postcode*:

Plaats*:

Referentie*:

 Ik ga akkoord met de volgende voorwaarden:

 • Namens de school verklaar ik dat de school vanaf het moment van ophalen verantwoordelijk is voor de kist en de inhoud hiervan totdat de leskist is teruggebracht. Na inlevering van de leskist wordt deze gecontroleerd. Eventueel ontstane schade aan de kist en/of de inhoud en/of vermissing van onderdelen uit de leskist zullen worden verhaald op de school. Reizende DNA-labs en ABE Nederland is niet verantwoordelijk voor letsel en/of schade voortkomend uit het gebruik van de materialen behorend bij de leskist. Gebruik van de materialen geschiedt op eigen verantwoordelijkheid van de school.
 • Een school mag per schooljaar maximaal één keer de leskist aanvragen. Meerdere boekingen bij meerdere locaties worden geannuleerd.
 • Per boeking wordt maximaal één DNA-kit gratis bijgeleverd. Hiermee kunnen 32 leerlingen aan de slag.
 • De uitleenperiode is minimaal 3 en maximaal 4 werkweken incl. ophalen en retourneren van de leskist van locatie Amsterdam (Science Park), locatie Nijmegen (Radboud), locatie Delft (Science Centre) of locatie Groningen (Hanzehogeschool).
 • De leskist kan niet worden verstuurd (de leskist past in een personenauto).
 • De leskist wordt tijdens retour gezamenlijk gecontroleerd.
 • Mocht er iets ontbreken, geef dit zo mogelijk aan per mail/telefoon/WhatsApp.
 • Er kan alleen geboekt worden voor schooljaar 2024-2025.
 • Let op: Past de leskist niet meer in uw programma? Meld tijdig de leskist af! Aan het niet afmelden of ophalen van de leskist zijn kosten verbonden. De school ontvangt een factuur van €150,-.
 • Een docent en/of toa heeft de nascholingsbijeenkomst over de ABE leskist bijgewoond. Deze bijeenkomst is gratis en mag meerdere keren worden bijgewoond.
 • Uw gegevens (naam en mailadres) en leerlingaantallen, niveau en leerjaar worden gedeeld met ABE (Amgen Biotech Experience) i.v.m. monitoring van het project. Zie voor meer informatie de privacyverklaring.

Ik wil mij inschrijven voor de nieuwsbrief