Opening inschrijving Reizende DNA-labs en ABE leskist 2024-2025

Opening inschrijving Reizende DNA-labs en ABE leskist 2024-2025

Beste docent/TOA,

Op dinsdag 4 juni om 08:00 uur opent de inschrijving van alle Reizende DNA-labs en de ABE leskist ‘Proef je PTC?’ voor het schooljaar 2024-2025.

Naast Delft, Amsterdam en Nijmegen is de ABE leskist ‘Proef je PTC?’ nu ook te boeken in Groningen. Groningen is hiermee de vierde locatie in Nederland. We zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met het Bètasteunpunt van de Hanzehogeschool in Groningen (Zernike Campus).
Hiermee hopen we ook makkelijker de middelbare scholen in het Noorden van het land te kunnen bedienen. Ook de bijbehorende scholing is binnenkort in Groningen te volgen, namelijk op 27 juni. Het volgen van de scholing is een voorwaarde voor het geven van het practicum ‘Proef je PTC?’ met de leskist. Aanmelden voor de scholing kan hier. Deelname aan de scholing is gratis. De data van de scholing op de andere locaties volgen binnenkort.

De ABE leskist is te boeken voor een periode van 3 of 4 weken (korter is geen mogelijkheid). Met de ABE leskist kunnen docenten met de leerlingen zelf het practicum in de klas uitvoeren met het bijgeleverde lesmateriaal en apparatuur. U krijgt daarbij een kit met reagentia voor één klas (32 leerlingen) gratis. Mocht u dit practicum met meerdere klassen willen uitvoeren dan kunt u extra kits tegen betaling (115 euro per kit) aanschaffen.

Tip: De boekingen gaan snel, vooral de DNA-labs en leskist die kosteloos worden aangeboden. Houd de factuurgegevens van de school paraat voor de labs die een tarief hanteren of voor de extra kits bij de leskist.

Ga hier naar de inschrijfpagina.