Opening inschrijving Reizende DNA-labs en ABE Leskist 2023-2024

Opening inschrijving Reizende DNA-labs en ABE Leskist 2023-2024

Beste docent/TOA,

Aanstaande donderdag 8 juni om 08:00 uur opent de inschrijving voor het aankomende schooljaar 2023-2024.
Alle acht DNA-labs zijn voor het gehele schooljaar 2023-2024 te boeken. Het negende DNA-lab CRISPR/Cas9 is nog in ontwikkeling en zal vanaf het nieuwe schooljaar te boeken zijn.

Let op: de tarieven van sommige DNA-labs zijn gewijzigd!

Vanaf donderdag 8 juni om 08:00 uur is het ook mogelijk om de ABE Leskist ‘Proef je PTC?’ voor het gehele schooljaar 2023-2024 te boeken. Niet alleen vanaf de locatie Amsterdam en Nijmegen, maar vanaf aankomend schooljaar ook vanuit Delft. Door de toekenning van een nieuwe subsidie ronde van Amgen Biotech Experience is het mogelijk o.a. deze Leskist uit te breiden.

Deze Leskist is te boeken voor een periode van 3 of 4 weken (korter is geen mogelijkheid). Met de ABE Leskist kunnen docenten met de leerlingen zelf het practicum in de klas uitvoeren met het bijgeleverde lesmateriaal en apparatuur. U krijgt daarbij een kit met reagentia voor één klas (32 leerlingen) gratis. Mocht u dit practicum met meerdere klassen willen uitvoeren dan kunt u extra kits tegen betaling (115 euro per kit) aanschaffen.
Leent u de Leskist voor het eerst? Op donderdag 7 september verzorgen wij een kennismakingsbijeenkomst in Delft voor docenten als toa’s. U kunt zich hier aanmelden. Deze bijeenkomst is gratis en zal in maart/april herhaalt worden in Nijmegen.

Tip: De boekingen gaan snel, vooral de labs en Leskist die kosteloos worden aangeboden. Houd de factuurgegevens van de school paraat voor de labs die een tarief hanteren of voor de extra kits bij de Leskist.

Ga hier naar de inschrijfpagina.