Massive Open Online Course (MOOC) voor docenten door Amgen Teach 12 maart 2018

Massive Open Online Course (MOOC) voor docenten door Amgen Teach 12 maart 2018

Onze partner Amgen Foundation organiseert een MOOC (Massive Open Online Course) voor docenten op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (STEM)  aan de European Schoolnet Academy.  Op 12 maart 2018 wordt de eerste cursus, Inquiry-Based Teaching in Life Sciences (onderzoeksgebaseerd onderwijs in levenswetenschappen) door Amgen Teach gegeven. De inschrijving hiervoor is al begonnen!

Inschrijving voor en deelname aan deze MOOC is geheel kosteloos. Bezoek de European Schoolnet Academy voor meer informatie over het programma en het inschrijvingsproces.

Amgen Teach

Amgen Teach is een meerjarig programma, gefinancierd door de Amgen Foundation, dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van bijscholing voor wetenschapsleerkrachten in Europa.
Na een succesvolle tweejarige proef in vier Europese landen waarbij meer dan 500 wetenschapsleerkrachten betrokken waren heeft European Schoolnet, in samenwerking met de Amgen Foundation en lokale opleidingsaanbieders providers in 2014 Amgen Teach gelanceerd, in 10 Europese landen.
Amgen Teach is een driejarig initiatief voor professionele bijscholing, ontworpen om de interesse van jongeren nog meer te stimuleren en hen te betrekken bij de wetenschap door de behendigheid van leerkrachten in het middelbaar onderwijs met op onderzoek gebaseerde lesstrategieën in hun eigen klaslokalen te verbeteren.