Inschrijving februari – juni 2020

Inschrijving februari – juni 2020

De inschrijving voor de periode februari – juni 2020 opent op maandag 18 november 2019 om 08:00 uur. 

Voor deze periode november 2019 – januari 2020 zijn er nog een aantal plekken beschikbaar bij onze labs. Ondanks dat bepaalde labs snel zijn volgeboekt, zijn er gedurende het schooljaar nog steeds labs te boeken en soms zelfs gratis zijn te boeken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de onderstaande practica en boek nu het nog kan!

*Tevens willen wij er u er op attenderen dat er twee bioinformatica practica zijn, nl. de basisvariant (zicht en eiwitten) en de expertvariant (slangengif en eiwitten). De expertvariant is wat scheikundiger van aard, waar de basisvariant wat biologischer is. De basisvariant sluit het beste aan qua niveau bij 4/5 HAVO/VWO en 6 VWO’ers zonder scheikunde en de expert variant bij 5 HAVO/VWO en 6VWO. Voor de expert variant bestaat een (gratis) Doe-Het-Zelf (DHZ) variant waarbij 1 student naar de school komt om in uw computerlokaal het practicum geven, maar ook een (betaalde) laptop variant waarbij wij komen met twee studenten en de laptops meenemen. Voor de basisvariant bieden wij op het moment alleen een DHZ variant aan.

Tip: lees van tevoren vast door wat de voorwaarden van het lab zijn, onderaan het desbetreffende inschrijfformulier. Bovendien is het voor de DNA-labs waar kosten aan verbonden zijn handig om uw factuurgegevens (waaronder een e-mailadres voor factuur) paraat te hebben.

Registraties docenten
Veel docenten hebben zich al via onze nieuwe website geregistreerd. Handig, want alleen na registratie kunt u als docent de docentenhandleidingen downloaden voor de inleidende les en afsluitende modules. Het registreren doet u via de inlogpagina. Het goedkeuren hiervan gebeurt handmatig, dus dit kan enkele dagen duren. Hiervan ontvangt u van ons een mail. De leerlingenhandleidingen van de inleidende en afsluitende modules zijn wel altijd voor iedereen toegankelijk via het Lesmateriaal.

We hopen u weer te mogen ontmoeten in het voorjaar 2020! Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Hartelijke groet,

Team Reizende DNA-labs en ABE Nederland