Inschrijving DNA-Lab Dag 2023 geopend!

Inschrijving DNA-Lab Dag 2023 geopend!

Beste docent, TOA of docent in opleiding,

De Reizende DNA-labs & ABE Nederland nodigen u van harte uit voor de zevende landelijke DNA-lab dag op donderdag 6 april in het Huygensgebouw bij Radboud Universiteit Nijmegen.

Erik de Vrieze, Universitair docent en onderzoeker aan de afdeling keel-neus-oorheelkunde (KNO) van het Radboudumc start de dag met een keynote over het CRISPR/Cas9 systeem en de ontwikkeling van nieuwe behandelmethoden voor verschillende vormen van erfelijke doofheid en doofblindheid.

Na de keynote heeft u in drie verschillende rondes de keuze uit een verscheidenheid van workshops waaronder het VR lab, ‘Antigeen-antilichaam complex’, LabXchange, Geheimen van het koolgewas, ‘The Good, the Bad and the Complex’, een rondleiding in het museum voor anatomie en pathologie, en kennismaking met onze ABE Leskist ‘Proef je PTC?’, Reizende DNA-labs én onze nieuwe Reizende DNA-labs.

De DNA-lab dag wordt u kosteloos aangeboden door ABE Nederland en is bedoeld voor docenten, technisch onderwijsassistenten en docenten in opleiding op het gebied van life sciences en chemie onderwijs havo/vwo bovenbouw, maar ook vmbo en havo/vwo onderbouw.

Voor meer informatie over het programma en de workshops kunt u vinden op de website. Vlak voor de conferentie krijgt u nog een bericht m.b.t. de workshopindeling en overige details.

U kunt zich tot 22 maart hier aanmelden.

Wij hopen u te verwelkomen op donderdag 6 april in Nijmegen.

Met vriendelijke groeten,
Het team Reizende DNA-Labs & ABE Nederland