Meld je aan: ABE Master Teacher Fellowship 2021-2022

Meld je aan: ABE Master Teacher Fellowship 2021-2022

Binnenkort start de ABE Master Teacher Fellowship (MTF). Een programma van 8 maanden waarin 12 docenten vanuit de hele wereld zich 6-8 uur per maand wijden aan een onderwerp naar keuze in de biowetenschappen. Met steun van het programmabureau en een curriculumadviseur van Amgen, zullen de Fellows 6-10 uur per maand besteden aan een persoonlijk interessant onderwerp in de biowetenschappen en ontwikkelen lesmateriaal en een curriculumproject. Deelnemers ontvangen een toelage van $2.000 (USD). Meer informatie kun je hier in de flyer vinden.

Mark Schaeffer ABE Master Teacher Fellow 20-21 over het programma: ‘Geweldige ervaring! Ik zat zomaar op een donderdagavond te zoomen met mensen vanuit alle hoeken van de wereld! Soms gingen we uiteen in kleinere groepjes en in die groepen bespraken we naast de opdracht ook andere zaken. Het was echt enorm interessant om, bijvoorbeeld, een collega van een arme Amerikaanse school met vrijwel alleen leerlingen uit achterstandswijken met trots te horen vertellen over wat zijn “pupils” voor elkaar hebben gekregen’. 

Heb jij alle meerdere malen een van onze DNA-labs over de vloer gehad en wellicht weleens de ABE leskist Proef je PTC? geleend, en is dit iets voor jou? Neem dan contact op met Melanie Rosenhart.