ABE Master Teacher Fellowship 2023-2024

ABE Master Teacher Fellowship 2023-2024

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat Andrea van Bruggen – van der Lugt van het Willem van Oranje College te Waalwijk één van de twaalf docenten is die is toegelaten tot dit wereldwijde programma, de ABE Master Teacher Fellowship 2023-2024.

Dit programma zal de docent ondersteunen, in samenwerking met experts uit STEM-gebieden, met het ontwikkelen van een leerplan, waarbij de nieuwste en geavanceerde biotechnologie concepten en technologieën worden gecombineerd.

De winnaars werden gekozen op basis van hun bijdragen aan kennisoverdracht aan leerlingen, leiderschapsvaardigheden, communicatieve vaardigheden en steun van ABE en de ABE-gemeenschap.

Als ABE Master Teacher zal Andrea samenwerken met andere Fellows van over de hele wereld voor middelen voor de klas, het curriculum of voor professionele ontwikkeling op gebieden van persoonlijk belang. Fellows zullen ook dienen als ambassadeurs voor andere leraren, door peer-advies en begeleiding te geven bij het gebruik van het LabXchange-platform om ABE te ondersteunen, terwijl ze andere ABE-docenten aanmoedigen om in nieuwe, innovatieve richtingen te groeien.

De docenten beginnen in december 2023 met de Fellowship.

Meer weten over dit programma, lees het hier. Het lesmateriaal van de voorgaande ABE Master Teacher Fellows is hier te vinden.