Wedstrijd voor Reizende DNA-labs/ABE docenten

Wedstrijd voor Reizende DNA-labs/ABE docenten

Beste Reizende DNA-lab/ABE docent,

We zijn verheugd om u een kans te geven om LabXchange te verkennen. LabXchange, is een gratis online onderwijsplatform die docenten en leerlingen in staat stelt hun eigen digitale leerreizen te maken en toegang te krijgen tot hoogwaardige virtuele bronnen van gevalideerde content-medewerkers. Dit platform is ontwikkeld door Harvard University, met financiering van de Amgen Foundation.

LabXchange werkte nauw samen met een groep ABE docenten om een verzameling pathways te creëren geïnspireerd op het ABE-curriculum en ontworpen om de ABE-laboratoriumervaring te verbeteren. Met behulp van gedetailleerde simulaties kunnen leerlingen voorbeelden bekijken en oefenen van cruciale laboratoriumtechnieken die in het ABE practicum worden gebruikt, waaronder pipetteren, gel-elektroforese en het uitvoeren van een restrictie-digestie. Bekijk dit overzicht van de ABE-trajecten en een voorbeeldimplementatiegids voor enkele eenvoudige manieren om LabXchange-materialen te gebruiken ter ondersteuning van het ABE-curriculum dat u al gebruikt.

REIZEND DNA-LAB/ABE DOCENTEN WEDSTRIJD

Er zijn twee manieren waarop u kunt meedoen:

• Doe mee om een van de $ 250 USD cadeaubonnen te winnen: verken LabXchange en dien vóór 27 februari een enquête in.

• Doe mee en win een van de 10 $ 400 USD cadeaubonnen: neem deel aan de LabXchange-workshop (zie hieronder) en dien uw eigen pathway in op LabXchange  vóór 25 maart.

Bezoek onze wedstrijdpagina voor meer informatie over hoe je kunt meedoen!

Ga naar de wedstrijdpagina