DNA-labs | Kinderlezing: Waarom is iedereen anders? Zondag 18 maart
16850
post-template-default,single,single-post,postid-16850,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Kinderlezing: Waarom is iedereen anders? Zondag 18 maart

Kinderlezing: Waarom is iedereen anders? Zondag 18 maart

In deze kinderlezing vertelt medisch bioloog Pernette Verschure over waarom zelfs eeneiige tweelingen verschillend zijn.

Jij bent opgebouwd uit dezelfde bouwstenen als je broer, zus of klasgenootje. Toch verschil je van ze: jullie zien er niet hetzelfde uit en vinden niet altijd hetzelfde eten lekker. Maar zijn we wel echt anders? Er wordt over erfelijkheid verteld en leert met proefjes meer over DNA. De lezing vindt plaats in NEMO Science Museum.

Kinderlezingen zijn een initiatief van NEMO Science Museum en de Universiteit van Amsterdam. Tijdens iedere lezing staat een echte kindervraag centraal. Samen met een wetenschapper gaan de kinderen met proefjes en opdrachten op zoek naar het antwoord. Het is dus lekker interactief én leerzaam. De kinderlezingen zijn voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Prijzen:
€ 5,- per losse lezing
€ 2,50 voor in combinatie met een toegangskaart voor NEMO / met een museumkaart
Let op: reserveren is noodzakelijk om zeker te zijn van een plaats.