DNA-labs | Inschrijving september 2018 – januari 2019
16788
post-template-default,single,single-post,postid-16788,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Inschrijving september 2018 – januari 2019

Inschrijving september 2018 – januari 2019

Beste Docent/TOA,

Maandag 11 juni om 08:00 opent de inschrijving voor de periode september 2018 t/m januari 2019.

Daarnaast is het nog mogelijk om uw klas in te schrijven voor een aantal Reizende DNA-Labs in de maanden mei en juni! Voornamelijk bij de labs LeidenDelft en Nijmegen zijn nog veel data beschikbaar. Op onze website vindt u de beschikbare data en kunt u zich inschrijven voor het gewenste lab.

Tip: lees van tevoren vast door wat de voorwaarden van het lab zijn, onderaan het desbetreffende inschrijfformulier. Bovendien is het voor de DNA-labs waar kosten aan verbonden zijn handig om uw factuurgegevens (waaronder een e-mailadres voor factuur) paraat te hebben.

Registraties docenten
Veel docenten hebben zich al via onze nieuwe website geregistreerd. Handig, want alleen na registratie kunt u als docent de docentenhandleidingen downloaden voor de inleidende les en afsluitende modules. Het registreren doet u via de inlogpagina. Het goedkeuren hiervan gebeurt handmatig, dus dit kan enkele dagen duren. De leerlingenhandleidingen van de inleidende en afsluitende modules zijn wel altijd voor iedereen toegankelijk via het Lesmateriaal.

We hopen u weer te mogen ontmoeten in het najaar 2018! Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Hartelijke groet,

Het Reizende DNA-labs team

Foto: Oscar van Crimpen