Inschrijving februari 2019 – juni 2019

Inschrijving februari 2019 – juni 2019

Beste Docent/TOA,

Donderdag 8 november om 08:00 opent de inschrijving voor de periode februari 2019 t/m juni 2019.

Voor deze periode september 2018 t/m januari 2019 zijn er nog een aantal plekken beschikbaar bij drie van onze labs. Ondanks dat bepaalde labs snel zijn volgeboekt, zijn er gedurende het schooljaar nog steeds labs te boeken en soms zelfs gratis zijn te boeken. Kijk bijvoorbeeld eens naar de onderstaande practica en boek nu het nog kan!

Reizend DNA-lab Nijmegen
blabla
Reizend DNA-lab Leiden
blabla
Reizend DNA-lab Delft

Tip: lees van tevoren vast door wat de voorwaarden van het lab zijn, onderaan het desbetreffende inschrijfformulier. Bovendien is het voor de DNA-labs waar kosten aan verbonden zijn handig om uw factuurgegevens (waaronder een e-mailadres voor factuur) paraat te hebben.

Registraties docenten
Veel docenten hebben zich al via onze nieuwe website geregistreerd. Handig, want alleen na registratie kunt u als docent de docentenhandleidingen downloaden voor de inleidende les en afsluitende modules. Het registreren doet u via de inlogpagina. Het goedkeuren hiervan gebeurt handmatig, dus dit kan enkele dagen duren. De leerlingenhandleidingen van de inleidende en afsluitende modules zijn wel altijd voor iedereen toegankelijk via het Lesmateriaal.

We hopen u weer te mogen ontmoeten in het voorjaar 2019! Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op.

Hartelijke groet,

Het Reizende DNA-labs team